Op zoek naar een oplossing voor het laden van elektrische voertuigen?

Ontdek onze laadoplossingen van Smart Parking Solutions.

Voor bedrijven en particulieren.

Laadoplossingen voor bedrijven

Laden van elektrische voertuigen.

Smart Parking Solutions is je installateur én adviseur voor de plaatsing van slimme laadpalen bij bedrijven, in parkeergarages of op openbare parkings tot laadpunten bij medewerkers thuis. Ontdek onze milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor elektrisch rijden.

Wij coachen je graag doorheen het hele traject richting de vergroening met als doel een CO2-neutraal en duurzaam wagenpark.

Lees meer Contacteer ons

Totaalinrichting van parkings

Smart Parking Solutions voorziet parkings en parkeergarages van alle nodige infrastructuur. Met de nieuwste technologieën creëren we veilige, vlot toegankelijke en slimme parkeerhotspots. Zowel voor bestaande parkings als nieuwe parkeergelegenheden.

Lees meer Contacteer ons

Wayfinding en bewegwijzering

Smart Parking Solutions wijst je bezoekers, klanten en medewerkers de juiste richting. Zo dragen we bij aan de vlotte circulatie op je parking of in je parkeergarage én verkleinen we de kans op schade of ongevallen.

Lees meer Contacteer ons

Totaal inrichting laadpaalinfrastructuur

Kies voor volledige ontzorging

Smart Parking Solutions maakt je helemaal klaar voor het laden van elektrische voertuigen zonder dat je er zelf iets voor moet doen. Kies voor volledige ontzorging: één partner met een totaaloplossing van A tot Z.

We bieden ook afzonderlijke voorstudies of technische expertises aan. 

Voordat u de laadpalen kan plaatsen, is een nauwkeurige opmeting en analyse van de locatie noodzakelijk om een correct beeld te krijgen van de mogelijkheden maar ook van de beperkingen.

Door het correct opmeten van de locatie vermijdt u herkeuringen na installatie van de laadpalen.

Op basis van de technische expertise, kan uw installatie vlekkeloos geïnstalleerd worden en zijn er geen onverwachtse of "verborgen" kosten nadien. 

Lees meer Contacteer ons

Laadpalen voor bedrijven

Installatie laadpalen door totaalpartner

 

Smart Parking Solutions is je one-stop-shop voor laadpalen op de parking van je bedrijf, in parkeergarages of op openbare plaatsen. We geven advies, voeren de installatie uit en staan in voor de opstart.

Elektrisch rijden is de toekomst, dus moet ook de laadinfrastructuur mee. Kies je als bedrijf voor de vergroening van je wagenpark? Dan zijn één of meerdere laadpalen op je terreinen een must. Je biedt zo niet alleen je werknemers en bezoekers de kans om hun elektrische wagen eenvoudig en voordelig op te laden, je versterkt ook je groene imago.

Lees meer Contacteer ons

INSTALLATIE LAADPAAL VAN A TOT Z

Voorbereiding, plaatsing en opstart

Smart Parking Solutions is je totaalpartner voor de installatie van laadpalen op je bedrijfsterrein of parking. Daarvoor vertrekken we ons vaste stappenplan: van het verkennende gesprek over de voorbereidingen tot het effectief opladen van je elektrische wagens. Totale ontzorging, daar gaan we voor.

Lees meer Contacteer ons

Laadpunten voor particulieren

Laadpunt bij je thuis

Smart Parking Solutions is je totaalpartner voor de installatie van een laadpunt bij je thuis.

De laadinfrastructuur in het straatbeeld groeit snel, maar daarnaast is het ook interessant om je elektrische wagen thuis op te laden. Dat is de goedkoopste manier om te laden. Je betaalt namelijk enkel het tarief van je energieleverancier en geen ‘vaste kosten’ zoals bij een publieke laadpaal.

Lees meer Contacteer ons

SPS DC Compact

De SPS DC Compact is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte laadpaal, zonder compromissen te sluiten op het gebied van compactheid. Met een laadvermogen van 47 kW biedt de SPS DC Compact kortere laadtijden met gelijkstroom, ideaal voor uw werknemers of klanten.

Lees meer Contacteer ons