Etrel inch & duo

Nieuwe generatie slimme laadstations: Etrel - de keuze van Smart Parking Solutions.

Ondanks we bij Smart Parking Solutions meerdere merken van laadpalen onderhouden en supporteren, verzorgen we nieuwe installaties (AC laders) zowel bij bedrijven als bij werknemers thuis enkel met de “slimme” laadpalen van Etrel. Prijs-kwaliteit de meest betrouwbare, robuuste en vooruitstrevende laadstations.

Etrel inch pro laadstation van Smart Parking Solutions

Etrel inch pro: slim AC laadstation in 2 versies en kleuren

Etrel inch pro laadstation is een AC lader, beschikbaar in 2 kleuren (wit en antraciet) en in 2 versies. Namelijk enkel met socket of met een vaste kabel van 5m.

Het Etrel laadstation kan zowel aan de muur bevestigd worden als op een laadpaal. De laadpaal heeft zelfs de mogelijkheid om 2 toestellen op 1 paal te bevestigen (back-to-back).

Contacteer ons
Etrel inch duo slimme laadpaal

Waarom "slimme" Etrel laadpalen?

De behuizing van de Etrel toestellen is in aluminium en gepoedercoat. Geen (gerecycleerd) PVC zoals de meeste laadpalen. De touch display is van polycarbonaat en authenticatie kan gebeuren via PIN, RFID, App of SMS.

Etrel inch pro beschikt reeds over een verliesstroomschakelaar (6mA) in de laadpaal zelf en kan tot 22 kw laden (op 3 fases). Meerdere Etrel inch pro toestellen kunnen in een cluster geplaatst worden voor optimale load balancing en power management tussen de laadpalen onderling.

De Etrel inch pro is dan ook een robuust en één van de meest compleet en gebruiksvriendelijke laadpalen op de markt. Zowel te gebruiken bij de werknemers thuis of op het bedrijventerrein.

De Etrel INCH Duo is een AC lader, gemaakt van roestvrij staal en gepoedercoat. Het heeft een ergonomish design en groot polycarbonaat display. Authenticatie kan gebeuren via PIN, RFID, App of SMS.

Etrel inch duo beschikt optioneel over een betaalterminal. 

Contacteer ons
Etrel load guard power management systeem

Slim power management voor Etrel inch laadpalen

Etrel inch DUO beschikt reeds over een verliesstroomschakelaar (6mA) in de laadpaal zelf en kan tot 2x 22 kw laden (op 3 fases). Meerdere Etrel inch DUO toestellen kunnen in een cluster geplaatst worden voor optimale load balancing en power management tussen de laadpalen onderling.

Etrel Loadguard is een power management systeem (hardware en software) voor zowel de Etrel INCH PRO als Etrel INCH DUO laadpalen. Etrel loadguard wordt geïnstalleerd in het elektrisch verdeelbord en monitort constant het beschikbare vermogen en stuurt data in real-time naar de over ethernet geconnecteerde laadpaal. Overbelasting en stroomuitval wordt vermeden, de laadpaal ontvangt enkel het beschikbare resterende vermogen.

Etrel load guard werkt zowel voor installaties 1-fasig als 3-fasig en is beschikbaar in 2 versies. De 150 en 400 A per fase.

Contacteer ons
Etrel laadpaal refurbisment program

Ethel refurbishment program

Sustainably like new.

Zelfs robuuste laadpalen met betrouwbare en duurzame componenten kunnen bijdragen aan een circulaire economie. Bij Etrel wil men maximaal inzetten op de ecologische voordelen van Elektrische mobiliteit (EV) en de milieu impact van de producten zo laag mogelijk houden.

Met het refurbish programma worden gebruikte toestellen weer helemaal up-to-date gebracht en verlengt het de levensduur.

Het refurbish programma is meer dan een face-lift. Iedere laadpaal is “als nieuw”, wordt geïnspecteerd, getest en desnoods onderdelen vervangen door originele Etrel onderdelen.

Contacteer ons