Laadoplossingen voor bedrijven

Laden van elektrische voertuigen.

Smart Parking Solutions is je installateur én adviseur voor de plaatsing van slimme laadpalen bij bedrijven, in parkeergarages of op openbare parkings tot wallboxen bij medewerkers thuis. Ontdek onze milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor elektrisch rijden.

Wij coachen je graag doorheen het hele traject richting de vergroening met als doel een CO2-neutraal en duurzaam wagenpark.

Laadpaal voor elektrische voertuigen smartparking-solutions

LAADPALEN VOOR BEDRIJVEN

Voldoende laadpalen op je parking zijn een must voor de toekomst. Je werknemers zullen immers hun privé- of bedrijfswagen willen opladen tijdens de werkuren. Ook voorzie je een extra service voor klanten en andere bezoekers. Daarnaast zullen buurtbewoners die zelf niet in de mogelijkheid zijn om een laadpaal te installeren, je dankbaar zijn met deze slimme laadoplossing op wandelafstand.

Tegen 2026 wordt elektrisch rijden de norm, wij zorgen dat je er klaar voor bent.

Contacteer ons
Wallbox bij medewerkers thuis Smart Parking Solutions

Wallbox bij medewerkers thuis

Werknemers thuis laten laden op kosten van de werkgever? Kies voor onze wallboxen met backofficesysteem voor monitoring en facturatie. Zo zal er een automatische verrekening van de laadkosten voor de laadsessies thuis gebeuren. 

Het voordeel voor je werknemers? Zij krijgen een laadstation thuis geïnstalleerd om hun elektrische of hybride wagen op te laden en vermijd je op die manier dure laadkosten aan openbare laadpalen.

De elektriciteitskosten voor deze laadsessies worden automatisch verrekend en worden maandelijks terugbetaald aan de werknemer.

 

Contacteer ons
Laadpaal met laadpas voor elektrische voertuigen smartparking-solutions

LAADPASSEN

Laadpassen worden de opvolgers van de tankkaart. Ze geven je werknemers toegang tot laadpunten, terwijl jij de oplaadkosten voor je rekening neemt.

Met de laadpas van onze backofficepartner weet je zeker dat je altijd en overal je elektrische auto kan opladen voor de beste prijs. Door het grote netwerk dat bestaat uit meer dan 200.000 laadpunten kun je altijd wel ergens terecht. Je kan kiezen voor een laadpas met of zonder abonnement. Voor privé en zakelijk gebruik.

 

Hoe werkt elektrisch laden met een laadpas?

  • Zoek een laadpaal in de buurt via je app
  • Open de laadklep en plug de laadkabel in de auto en daarna in de laadpaal
  • Houd de laadpas voor de kaartlezer. Wacht op het piepsignaal. De sessie start en het blauwe licht gaat branden
  • Klaar met laden? Houd de laadpas weer voor de kaartlezer. De laadkabel zal ontgrendelen en ... klaar!
Contacteer ons
Management voor het laadsysteem van uw elektrische auto Smartparking-solutions

LOAD MANAGEMENT SYSTEM

Slim (en kostenefficiënt) laden van elektrische wagens op basis van het opgewekte vermogen.

Dynamic load management, ook wel load balancing of load guard genoemd, is een techniek die het laadvermogen automatisch aanpast aan de beschikbare hoeveelheid stroom. Dit zorgt ervoor dat op de gebruikelijke piek momenten de stoppen gespaard blijven. Wanneer het piekmoment voorbij is zal de laadpaal automatisch meer energie gaan gebruiken.

Deze module wordt meestal bijgeplaatst in de zekeringskast en "bewaakt" als het ware het beschikbare vermogen van het gebouw en verdeelt dit naargelang de vraag van de aangesloten toestellen.

Contacteer ons