Laadpassen

Vlot en zonder eigen kosten opladen

Je elektrische bedrijfswagen vlot en zonder eigen kosten opladen doe je met een laadpas. Als werkgever geef je je werknemers zo toegang tot je eigen en de openbare laadpalen en neem je de oplaadkosten voor je rekening. Net zoals bij een klassieke tankkaart, met dat verschil dat de kosten bij een thuislaadpunt ook aan de werkgever worden gefactureerd.

HOE WERKT EEN LAADPAS?

Een laadpas kan je vergelijken met een tankkaart. Je hebt de laadpas nodig om een laadpaal te ontgrendelen én om de laadsessie te stoppen. De hoeveelheid stroom die afgenomen werd tijdens de elektrische tankbeurt wordt automatisch bijgehouden, zodat de energieleverancier de afname (meestal maandelijks) kan afrekenen.

 

GEBRUIK VAN LAADPAS

Voor een snelle configuratie is de provider van de laadpas idealiter dezelfde als die van het backofficesysteem. Smart Parking Solutions is hiervoor je one-stop-shop: we zijn aanbieder van laadpalen, laadpassen en ons eMobility-platform voor het beheer.

Ons backofficesysteem herkent naast onze eigen laadpassen zo’n 30 verschillende types laadpassen. Dat garandeert je een heel grote dekking, met ondertussen meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.

Meer informatie over laadpassen?

Parkeer hier je vraag en wij helpen je graag verder.

Contacteer ons