Onze aanpak

Slim, efficiënt en elektrisch parkeren

Samenwerken is een partnership

Kiezen voor Smart Parking Solutions is kiezen voor een kwalitatieve totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Uw werknemers, klanten, bezoekers en zelfs buurtbewoners zullen u dankbaar zijn voor de futureproof, hightech en energiezuinige oplossingen die je hen zal kunnen aanbieden.

Dat brengt toch veel werk met zich mee? Dat klopt! Maak je vooral geen zorgen, wij nemen het proces van A tot Z van u over, want totale ontzorging, daar gaan we voor!

We bespreken met u de verschillende mogelijkheden maar ook de uitdagingen en de alternatieve oplossingen.

Open communicatie vinden wij belangrijk en wij zien onze samenwerking met klanten als een partnership nu EN in de toekomst.
Wij zijn er niet enkel voor u tijdens de uitvoering van de werken, maar ook nadien om te ondersteunen en te begeleiden.

We houden u ook steeds op de hoogte van eventuele wijzigingen op vlak van wetgeving, fiscaliteit maar ook van nieuwe mogelijkheden van onze parkeeroplossingen.
 

Contacteer ons
Totaaloplossingen

SLIM, EFFICIËNT EN ELEKTRISCH PARKEREN

Onze allergrootste ambitie? Verouderde én nieuwe parkings en parkeergarages omvormen tot slimme en moderne parkeerhotspots. De weg daar naartoe? Toekomstgerichte technologieën. Denk aan elektrische laadstations, ledsturing, digitale signalisatie, nummerplaatherkenning, capacity management, toegangscontrole of contactloze betaaloplossingen.

TOTAALOPLOSSINGEN

Nog meer ambitie? Jawel! We gaan voor 100% ontzorging van onze klanten. Met alle expertise onder één dak en één aanspreekpunt werken we totaaloplossingen op maat uit. Dankzij ons partnership met Group Beyers – al jaren een vaste waarde in de parkingsector – kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden voor de inrichting van hypermoderne parkings die geconnecteerd zijn met de digitale snelweg.

Contacteer ons
Lagere kosten door hogere efficiëntie

LAGERE KOSTEN DOOR HOGERE EFFICIËNTIE

Milieuvriendelijke oplossingen die de efficiëntie van onze klanten verhogen en hun operationele kosten verlagen. Dat is ons uitgangspunt. zo dragen we bij aan het economische én het ecologische aspect. En bouwen we mee aan een duurzame leefwereld.

Contacteer ons
Divers cliënteel

DIVERS CLIËNTEEL

We bieden oplossingen aangepast aan elke doelgroep. Van laadpalen op bedrijfsterreinen, winkelcentra of openbare parkings over de totaalinrichting van parkeergarages tot de installatie van laadpunten bij particulieren thuis.

Contacteer ons