Wallboxen bij medewerkers thuis

Thuis laden op kosten van de werkgever

Rijden je medewerkers al elektrisch? Of stap je op korte termijn over naar een elektrisch wagenpark? Dan kan je als werkgever tussenkomen in de installatie van een laadpunt bij je werknemers thuis. Het gekoppelde backofficesysteem zorgt er tegelijk voor dat alle laadsessies automatisch verrekend worden.

ONZE WALLBOXEN

Het voorgestelde type wallbox stemmen we af op basis van volgende factoren:

  • Laadvermogen: van 3,4 kW tot 22 kW
  • Behuizing: aluminium of kunststof
  • Montage: binnen (in garage of berging) of buiten (aan gevel of paalmontage op oprit)
  • Plug & charge of identificatie via laadpas
  • Socket of vaste laadkabel

 

EMOBILITY PLATFORM

Ons eMobility-platform houdt alle thuislaadsessies van medewerkers bij en rekent de laadkosten automatisch door aan de werkgever. Dankzij dit backofficesysteem verloopt het beheer van de wallboxen bij je medewerkers thuis volledig automatisch. Tegelijk kan je alles in realtime volgen.

 

VOORDELEN VOOR DE WERKGEVER

Alles wordt automatisch verrekend en er is dus een minimum aan administratie. Alle laadsessies van alle wallboxen bij werknemers thuis kunnen gemonitord worden en op elk moment geraadpleegd worden. De kosten om thuis te laden zijn vaak veel voordeliger dan wanneer je werknemers aan een openbare laadpaal moeten gaan laden. Deze kosten zijn 100% fiscaal aftrekbaar.
De laadpalen op het bedrijfsterrein kunnen daardoor voornamelijk gebruikt worden door werknemers die (nog) geen laadpunt thuis hebben of klanten, bezoekers en buurtbewoners tijdens of na de werkuren.

Een wallbox laten installeren bij je medewerkers thuis?

Een wallbox laten installeren bij je medewerkers thuis?

Contacteer ons

Contacteer ons